Det finns finns många mönster av japanska köksknivar och a mycket mer mått varje - det är är faktiskt inte konstigt individer har sådan svår tid ta reda på vilka du ska köpa. När du är initiala börjar kan det kan vara frestande att köpa ett blad collection och du kan säkert få några okej bestick genom att göra detta. Men kommer du verkligen utnyttja varje kniv under den specificerad? verkligheten är, troligen verkligen inte.
vårt företag've behandlat delar av många huusk i tidigare resurser, som kock's kniv samt breadstuff knivar, och nu detär faktiskt möjlighet att titta in flera av deras versioner bland alltmer framträdande japanska typer.
För att hjälpa du komma igenom världen av kök bestick - listad nedan s en uppdelning av de 7 primära typer av knivar, vad var och en är för, samt mest i huvudsak, oavsett om du faktiskt kräver det.
Men först, kom ihåg att den en sak alla utför behöver är att underhålla sina knivar skarpa. Det föreslår att ha det skickligt gjort minst årligen att behålla sin kant spetsig (eller göra det själv, tillsammans med konsekvent hålla den kanten hemma med en finslipning stål.
Sju Principal Typer av japansk kniv
Chef's Knife
Detta är faktiskt vanligt inget kök-är-komplett-utan-det-kniv. De är lättillgängliga i varaktighet kommer från 8 ins rätt runt 12. Om du är bara börjar, bör 10 tum behöva tillräckligt, även om det finns är faktiskt en debatt att vara producerad få en 12-tums kock ' s kniv samt använder en 8- eller 10-tums santoku som din primära kniv.
Ibland fick kontakt med en fransk kniv, en gourmetkock kniv har en lång, cuneate fräs med en mild krökning som möjliggör användaren att "vida änden av kniven för användning extra tryck.
Oavsett om du inte använder det dagligen, en 12-tums skärare är vad du kräver för skärning tillgängligt den periodiska butternut squash eller till och med ingredienser av samma storlek ämnen. Det kommer dessutom arbete för skärning stek och även skapa en kyckling .
Santoku kniv
Santoku indikerar "3 kvaliteter" på japanska, vilket avser enkelt faktum att det är faktiskt riktigt bra för skärning, huggning, och även flisning. Erbjuds om 5 till 8 tum har santoku en tunnare överhand än en kock kniv och också tillstånd ännu mer noggrannhet kommer det kommer definitivt vara, därmed skaffa dig en som är faktiskt minst minimum 14 ins. De likaså kommer in bekvämt för nivellering och dela en födelsedagstårta.
Paring Kniv
En reducerande kniv är inte strikt nödvändigt eftersom det finns s verkligen ingen uppgift det kan göra som din santoku inte. Men för extremt fin skalning eller för skärning liten block av citrus peel för drycker, en reducerande kniv kommer definitivt kan hittas i bekvämt, och de är billiga tillräckligt för att gå in på "varför inte" klassificering. Det finns är trasig och bågade variationer av detta, utöver olika pekare.
Comments
Post a Comment